luni, 14 noiembrie 2016

][


Cand tot corpul iti e plin de lumina inseamna ca Ochiul ti-a fost curat
e sublim sa poti privi panorama vietilor tale anterioare
drumul pe care l-ai strabatut ca sa poti vedea
drumul de la vierme la raza
ti se-ntampla sa recunosti oameni pe care ii cunosti din eternitate
pierduti in vieti de nimic si chirciti
oameni care in altele culminau prin iridescentza orbitori
iar cand iti vezi iubirile eterne in stadii hilare sau cumplit de triste
sau viermii cu care prindeai piestii cei mari pescari pe oceane de fericire
te intrebi si raspunsurile iti vin instant
:D






Criticul literar Alexandru Cistelecan a postat pe zidul sau urmatoarea stare :
"Am trăit acum două zile un șoc civilizator extrem. Se întîmpla în fața gării din Tîrnăveni, unde oprește microbuzul de Sibiu (unde se țineau ”Zilele Iustin Panța”). Un cetățean călător fumător și-a aruncat reflex țigara (conform tradiției și bunelor obiceiuri românești) pe jos (lucru pe care mă pregăteam să-l fac și eu, doar că mai aveam două fumuri...) și s-a urcat înapoi în microbuz. Înainte să apuce să se așeze, un cetățean polițist local a apărut în ușa microbuzului și i-a spus ferm: Nu vă așezați, coborîți și luați-vă țigara aruncată, stingeți-o și aruncați-o în coș. Nu-mi vine să cred nici acum, dar lucrul s-a petrecut... Și, culmea, era și coș unde să..."

Multi indivizi si individe cu mentalitatea construita in mileniul trecut, pe cand Romania inca nu aderase la Declaratia Universala a Drepturilor Omului, au gasit gestul politistului corect si s-au manifestat sub textul distinsului critic literar in mod laudativ vis a vis de gestul politistului. In realitate, gestul politistului este un trist exemplu de abuz de putere, de intoleranta. Sunt mereu profund surprins sa constat incultura juridica a concetatenilor mei, si sunt extrem de profund surprins neplacut cand constat incultura juridica a concetatenilor mei mai in varsta si cu studii superioare. Incultura juridica este ceea ce cauzeaza toata coruptia, inechitatea si saracia care exista pe meleagurile noastre si care parca nu se mai termina. Incultura juridica determina oamenii se se comporte in mod satanist, in mod discriminator, in mod inechitabil. Este o conventie ca chistoacele se arunca in cosurile de gunoi pe strada, o conventie a celor inconstienti juridic si cu mentalitate persecutionala care pun monopol pe bucati de pamant, si care cauta sa dreseze prin coercitie locuitorii respectivelor bucati de pamant sa le respecte conventiile. Am comentat si io sub textul distinsului critic, inspirat de mentalitatea pe care mi-am incorporat-o prin lectura cartii The Law of Succes a lui Napoleon Hill, astfel :

'Atitudinea politistului denota ca vin vremuri in care drepturile omului vor fi crunt incalcate de agentii celor care pun monopol pe tara. Atitudinea corecta a politistului era sa-i spuna calatorului ca putea sa fi aruncat chistocul in cosul de gunoi care era atat de aproape si ca il roaga ca alta data sa fie mai atent pentru ca unor oameni astfel de gesturi le par necivilizate. Procedand cum a procedat politistul l-a disrespectat pe calator, ba chiar l-a injosit. Genul respectiv de atitudini sunt specifice mileniului trecut, deoarece, in mileniul acesta politica civilizatiei este ca indivizilor li se predau bunele maniere in mod subtil, fara injoseli si prin vorba buna. '

Culmea e ca si dupa acest comentariu al meu extrem de edificator si iluminator inca s-a comentat laudativ la adresa gestului politistului, lucru care ma face sa-mi dau seama ca greu, extrem de greu vom avea parte de civilizatie in tara asta.







Sunt multumit ca domnul Donald Trump a castigat alegerile in SUA. Asta va aduce multe beneficii si cetatenilor Romaniei, care au avut de suferit de pe urma imperialismului american, precum si democratiei din Romania, care in prezent nu exista. Felicitari






SUKRA NITI sau Justitia Divina este esenta smecheriei politice sociale juridice religioase si este recitata de un zeu, de un antrenor de zei pentru o rasa de zei acum eoni. Adica de Sukra, fiul lui Bhrigu, care are un Paradis al sau.. O citesc in engleza. Invat. Discursul asta e un kit superavansat. Te invata cum sa fi rege. E-n versete pline de o intelepciune care n-are nicio eroare si care este atat de avansata incat o data ce mi-o voi fi instalat in subconstient voi fi inteles mai bine totul. Zice ca sunt oameni si fiinte umane, ca nu prin nastere se obtine mentalul de Brahman, Kshatrya, Vaisya, Sudra sau Mlechchha, unde ultimele doua clase sunt fiinte umane nu oameni, ba chiar demoni, ca Mlechcha sunt si raufacatorii aia cei mai atroce care-s demoni, ci prin virtuti si fapte. Zice ca-s trei feluri de regi si printi, cei care dupa moarte se elibereaza din ciclul vietilor si mortilor, cei care ajung in iad si cei care se nasc ca animale inferioare. Fiintele umane sunt incluse la animale, animale superioare. Zice ca Omul care poate proteja oamenii, care este valoros, infranat si puternic, si care este pedepsitorul railor si nedreptilor se numeste Kshatrya. Cei care sunt experti in vanzari si achizitii, care mereu traiesc din comert, care se ocupa cu animale si cultiva pamanturi se numesc Vaisyas pe lumea asta. Iar cei ordinul de mai jos care sunt servitori si adepti ai celor de doua ori nascuti, care sunt curajosi, pasnici si stapani pe simturile lor si care fac tot felul de munci sunt numiti Sudras. Cei care au dezertat de la practica datoriilor lor, care nu sunt buni si-i problemeaza pe altii, si care sunt foarte excitabili, invidiosi si prosti sunt numiti Mlechchhas. In functie de efectele faptelor din viatile anterioare mintea omului este inclinata spre virtuti si vicii. Nu se poate altfel. Zice ca sunt trei feluri de regi, cei care mentin bunastarea generala prin respectarea Sukra Niti, cei care guverneaza prin vraji si cei care guverneaza prin inselaciune si minciuna. Iar printul care este virtuos este o parte din zei, pe cand cel care este altfel este o parte din demoni, un inamic al religiei si un opresor al subiectilor sai.
Discursul este o comprimare de aproape trei sute de pagini , este esenta unui Discurs al Eternului Brahma, care este Sublimul.







Io nu ma duc la vot pentru ca, asa cum spunea si doamna Alina Gorghiu, Partidele sunt organizatii private. Fiind organizatii private, partidele umbla sa-si realizeze interesele lor private pe spinarea si nefericirea majoritatii, asa cum ne-au abisnuit de prea multa vreme. Astfel, a merge la vot inseamna a pune umarul la realizarea intereselor private ala partidelor. Astfel, mergand la vot si imputernicind partidele si punand umarul la realizarea intereselor private ale partidelor iti dai consimtamantul ca partidele sa-si faca filmele pe spinarea, sanatatea si capitalul tau, care capital, stim cat de abuziv este impozitat in aceasta tara. Intr-o tara civilizata, adica necondusa de partide, cetatenii nu platesc taxe si impoz ite, cu-atat mai mult nu platesc taxe si impozite pe locuinta lor, venitul lor samd. Schimbarea pe care o viseaza romanii inteligenti, caci retarzii sunt doar capital uman, nu poate fi niciodata realizata prin votarea partidelor, cu-atat mai putin prin votarea acelorasi partide. Marii juristi ai lumii inteleg ca partidele politice sunt de fapt niste institutii asemanatoare cu mafiile, pentru ca, odata ajunse ca paduchii in fruntea statului incep sa perceapa taxe si impozite de la cetateni, la fel cum mafiile percep taxe de protectie de la victimele lor, taxe pe care si le insusesc in stilul stiut . In timp ce conducerile partidelor si finantatorii lor devin si mai bogati si mai corupti pe spinarea majoritatii, majoritatea se degenereaza si-si pierde de la an la an drepturile naturale, ba mai mult, se retardeaza, pentru ca, partidele, adica cei care le finanteaza si conduc, au tot interesul ca oamenii sa fie retarzi, pentru a nu se putea impotrivi manevrelor lor de saracire, pentru a putea fi capital . In opinia mea electoratul nu tre sa iasa la vot pentru ca alegerile sa nu fie validate, pentru ca legea electorala sa fie schimbata in defavoarea partidelor si in favoarea candidatilor independenti alesi in colegii electorale. Oare nu se vede ca legea electorala incalca democratia flagrant? Favorizand partidele si defavorizand oamenii? Cand votezi un partid nu votezi un individ, votezi o organizatie privata. Or statul nu e o organizatie privata, e o organizatie publica care devine privata cand este napadita de partide si de interesele lor, adica ale finantatorilor si conducatorilor lor. Si de vine privata pe spinarea cetatenilor.





X Man Apocalypse e de departe cel mai avansat kit de pe piata :D si-l gasesi gratis online ha h





 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu