vineri, 30 septembrie 2011

Cum deschizi usa inimii unei femei/ Camera emotionala

"Camera emotionala" este un pattern verbal cu o larga aplicabilitate cand vine vorba de femei. Creaza o metafora pentru raspunsul sexual al femeii si acestea sunt componentele ei:

pasul 1. Creaza o usa sau o deschizatura prin care o emotie poate fi introdusa

pasul 2. Creaza descrieri kinestezice ale emotiei utilizand cuvinte ca: electric, cald, furnicator... bla bla

pasul 3. Amplifica senzatia, sentimentul, pana la apogeu.

pasul 4. Apogeul asta mizeaza pe o gama diferita de sentimente care sunt aduse in discutie, astfel incat ciclul sa reinceapa

Asta a fost teoria. Dar exemplul va lumina:

"Cand ca femeie descoperi ca esti interesata de un barbat (arati subtil spre tine), se intampla des sa te opresti si sa creezi o deschizatura, ca o intrare, si sa introduci inauntru un sentiment de curiozitate. Acum, in timp ce introduci inauntru acea furnicatoare curiozitate, ea poate incepe sa crasca si sa tot creasca, pana cand, in cele din urma, isi are apogeul intr-un sentiment de sincer interes. Si cum esti bine primita in acest sentiment de interes, el coboara adanc, foarte adanc, si interesul preia dintr-o data acest cald si primitor sentiment care creste puternic, puternic, puternic, pana cand explodeaza inauntrul acestui sentiment de dorinta... si esti bine primita inauntrul acestei electrizante dorinte, si dorinta incepe sa devina tot mai intensa si tot mai intensa si tot mai intensa.. pana cand devine atat de puternica incat... la final... la final realizezi ca acest barbat (arati spre tine) e al tau... si-l vei obtine!"

:D Cartea Puterii

Cu placere!

6 comentarii:

  1. sa inteleg ca target-ul cartii puterii este reprezentat de flacai in cautare de futaiuri, dar lipsiti de cunostinte/experienta in domeniu?

    RăspundețiȘtergere
  2. da si nu doar. Cartea Puterii se adreseaza oricarui om care doreste dar nu stie cum sa obtina puterea. Este un manual, dupa cum spuneam, care cuprinde legi, strategii, tehnici, etc. o sa vezi exact daca ti-l vei permite.

    RăspundețiȘtergere
  3. tu sa inteleg ca stii cum sa obtii puterea?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ia mai lasatzi-il ma pe sgb in pace in pula mea. ce mortii mamii voastre va luatzi totzi de el davash sloboz la nas
    SGB este un om care a dovedit ca are valoare ca daia a ajuns poet in pula mea, voi ce atzi dovedit? Statzi ca muile si datzi comm-uri, sugeamiatzi pula de fraieri.

    SGB, lasai in pula mea pe tzaranii ashtia, shtii cum zice maestrul Gutza ca omu fara dushmani e ca banca fara bani.

    Te ashtept pe la caminul cultural cand mai vi prin Comy sa mai radem ashtia.

    RăspundețiȘtergere