joi, 22 septembrie 2011

Cartea Puterii

Tocmai ma intorc de la un proces penal unde am obtinut pentru clientul meu o pedeapsa cu suspendare si ma simt bine. Atat de bine incat tocmai vorbesc despre noul meu proiect. Este vorba despre o carte cum nu a mai fost scrisa in Romania pe care o voi intitula Cartea Puterii. Cartea Puterii se vrea a fi un manual pentru pregatirea celor care isi doresc si intentioneaza sa obtina de la viata mai mult decat ii programeaza Societatea sa-si doreasca. In cuprinsul ei sunt explicate Legi, Strategii si Tehnici secrete pentru obtinerea Puterii, atat asupra propriei tale persoane cat si asupra celorlalte persoane. Cum in ultimii doi ani am studiat mai multe carti scrise de o serie de autori americani in domeniile dezvoltarii personale, persuasiunii, seductiei etc. voi furniza prin intermediul acestei Carti cunostintele pe care le-am acumulat tuturor care doresc sa le posede. Fac asta pentru a emancipa cetateanul roman si penru a-l elibera din ignoranta la care a fost condamnat fara nicio vina de catre cei care detin si doresc sa detina in continuare controlul asupra lui.

Voi structura cartea pe capitole, cam in felul urmator:

Argument

Legile Puterii

Strategiile Puterii

Tehnicile Puterii

Seductie

Concluzie

Bibliografie


Voi publica pe cont propriu aceasta carte intr-un tiraj de 101 exemplare pe care le voi vinde cu un pret mai mult decat satifacator, avand in vedere tehnologia de ultima ora pe care o furnizez. Pretul unui exemplar va fi, deci, de 500 lei.

Cred ca daca muzele-mi vor ingenunchia sub prohab cum mi-au dat de-nteles, intr-o luna doua o termin de scris. Nu-mi ura succes pentru ca Succes e numele meu de botez :))

8 comentarii:

  1. segebelule mai shtii cand sugeai pula pe bonuri de masa si cupoane de veteran?

    RăspundețiȘtergere
  2. As dori sa comand cartea asta in 200 de exemplare. Am facut o lista cu cei interesati. O trimite-ti prin posta?

    RăspundețiȘtergere
  3. "Fac asta pentru a emancipa cetateanul roman" - asta e ca si cum ai spune ca poti face din gibon -om. O sa il scoli si pe Darwin din mormant!
    Dezvoltare personala, seductie... in conditiile in care romanul (si aici ma refer la toti, e fumata distinctia dintre elite si mase) nu deosebeste binele de rau, iar tendinta naturala la slugarnicie il face sa taca oricat de multe reviste culturale se preface ca citeste?! Daca nu o iei usor, cu explicatii de genul dezvoltare personala = nu toti banii pe telefon smecher, pregateste-te sa nu te inteleaga mai nimeni!

    A pus-o Pavel Corut, are concurenta pe piata ro. :)) pS. baga si ceva cu extraterestrii vs biserica ortodoxa si energiile Omului reptilian, mai agiti o tura apele in felul asta! :))

    ps2: pt bianca: lectia 1 de dezvoltare personala - cap1. simtul limbii - exercitiul 1 de explorare interioara cognitiva: de ce se scrie trimiteti cu "-",?! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. lectia 1 de dezvoltare personala: cap. 1. simtul limbii, exercitiul 2 de explorare interioara cognitiva: trimiteti (indicativ, pers. a II-a, pl. prezent) se scrie de cele mai multe fara cratima. Exceptie face cazul in care te adresezi unei persoane geniale, care, in virtutea genialitatii sale, sfideaza regulile mult prea conformiste ale gramaticii, asa cum, spre binecuvantarea noastra, este SGB.

    RăspundețiȘtergere
  5. La bibliografie o să apară şi cele două cărţi de căpătâi, Nu ştiu câte zile şi Torrent, nu-i aşa
    ?

    RăspundețiȘtergere
  6. @ bianca. inteleg, exista deja si un COD pe aici... bun!

    RăspundețiȘtergere