joi, 21 iulie 2011

Doua cronici la TORRENT si eu proaspat intors de la Coimanesti

http://tiuk.reea.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1544
http://revistacultura.ro/nou/2011/07/supermania/

Dar mai da-le-n plm pe cronici, tocmai m-am intors din orasu-mi natal Comanesti unde in sfarsit s-a auzit ce mare scriitor sunt eu, caci eu, din pacate eram cunoscut din alte puncte de vedere, mai laice, ca sa zic asa - & ca atare am fost invitat de catre domnul primar sa citesc niste poezii de zilele orasului, la inceputul lui august, pe scena unde vor canta mai multi artisti, printre care si puya, connecter si altii de muzica usor populara :D o sa fie un public de vreo doua zeci de mii de capete pe care trebuie sa le zapacesc cu poemele mele. am mare dilema in privinta a ceea ce voi citit, fiindca habar n-am ce-ar merge acolo. poate are careva vreo idee pana-mi vine mie vreuna...

ps. spuneam mai de mult ca cei mai prosti critici provin, cu foarte mici exceptii, din ardeal. nu stiu ce are sau ce n-are zona aia a tarii, ce le face barbatilor, cum le stirbeste personalitatea si masculinitatea, cum ii prosteste in halatul ala - de mai toti au comportament si mentalitate de homosexual. si nu am nimic cu persoanele de acest gen, ba chiar daca as fi homosexual m-as muta in ardeal. aia din ardeal si daca nu le place-n fund pot fi sedusi si intorsi cu spatele la cat de cu mintea-ngusta si spiritul molcom sunt. criticii si scriitorii de la echinox, ce nume cretin apropo, sunt ce-am spus mai devreme la puterea a 2 a. si prosti si pidosnici si rai. vezi Bogdan Odagescu, Claudiu Turcus etc. prea tanarul comentator care scrie a doua cronica in revista cultura este un exemplu si mai clar. pana cand n-am citit cronica asta crezusem ca barfele despre dansul erau doar barfe. ma mai insel si eu :)))

7 comentarii:

  1. mdea! tu esti si rapper si reper si cocalar si popular ca mezelu pe clisa. mdea, poate dai vreo bere ca sa arunc cu chefteaua in tine. de unde sa aduni public de zece mii de capete? te exprimi zootehnic. si asta numai daca faci recensamant pe cap de cornuta la zi, pe copita fizica. cirezile de adulatori.
    nenea iacob si cenaclu te-au facut de tot șperaclu!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa va spun o chestie domnilor, daca o mai ardeti asa o sa ma fortati sa apas niste butoane si sa accept numai comentariile care nu sunt ca cele de mai sus. daca eu sunt baiat de treaba si va dau voie sa va manifestati frustrarile invidiile cretinitatea marlania samd pe aici, nu inseamna ca trebuie sa vi le manifestati atat de des. sincer m-am plictisit de prostiile astea pe care numai niste critici literari si niste scriitori de doi bani ca voi le-ar putea debita. sper ca nu va inchipuiti ca dac-o ardeti ca niste pacalici ce sunteti va puteti ascunde identitatile. ca niste pacalici o ardeti si cand nu vreti.

    RăspundețiȘtergere
  3. şi cronica din Tiuk ce are, de-ai alăturat-o ăleilalte şi comentariilor tale de sub linkuri?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihai Vakulovski e un critic inteligent si punctele lui de vedere sunt de asemenea. cand m-am cautat aseara pe google le-am gasit pe-amandoua si am zis sa le pun pe-amandoua fara nimic altceva dar apoi mi-a venit asa sa zic si celelalte chestii. ps ul l am pus azi. am zis sa dau o lcm

    RăspundețiȘtergere
  5. hai pardon!

    prea tânărul comentator

    RăspundețiȘtergere