marți, 12 iulie 2011

De ce tipele care nu te cunosc nu raspund la salut pe strada?

Ca-s needucate. Mergeam mai adineauri pe strada si ma intersectez cu o tipa cu trasaturi misto. Si-i zic: Buna seara. La care ea... nimic. A trecut mai departe. Si-am zis: E nepoliticos sa nu raspunzi la salutul unui tip simpatic ca mine. Si tot n-a zis nimic. Nici macar n-a ras, cum ar fi facut o tipa desteapta. De unde am dedus ca nu era genul meu. Si nu voiam decat sa o salut. Caci daca voiam altceva ii ziceam cum i-am zis alaltaieri unei tipe care mergea pe role in parc: Stai! La care ea a stat. Si-am zis: Scuza-mi tupeul, dar te gasesc foarte interesanta si-am zis ca daca nu te opresc acum n-o sa mai am niciodata ocazia sa te cunosc... eu sunt Bogdan. Arabela, imi pare bine. Eu sunt chiar incantat.
Ceea ce voiam sa subliniez este ca tipele, de frica tipilor needucati, rateaza tipii simpatici ca mine cand nu raspund abordarilor pe strada. E drept ca eu stiu sa abordez oriunde o tipa, s-o cunosc si sa-i iau numarul de tel... Dar zic si eu.

13 comentarii:

  1. Pai da, da' faza e ca de obicei urmatoarea intrebare a marlanului obisnuit e: "Hei, bebibeah, hai sa...[si de-aici, thoamne fere']".

    Daca aia de incearca sa te opreasca de obicei ar fi oameni..normali, duduile n-ar mai fi asa sictirite la vreo intamplare de ordinul asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si acum intrebarea care se pune este daca 99.9% dintre taranii marlani care procedeaza asa au furat tactica lui segebel de a se baga in seama pe strada ca musca in curu calului si i-au stricat lui combinatia sau daca segebelul chiar este este un marlan?

    RăspundețiȘtergere
  3. Uneori intlnesti pe strada cate o tipa de care ti place mult. Si-atunci ce faci? Treci mai departe si te gandesti cum ar fi fost daca ai fi abordat-o? Sau te duci si-o abordezi? Eu de obicei o abordez, dar asta pentru ca am tupeul si stiita sa abordez. Adica e simplu. Si cum ma simt generos o sa spun si cum. Scuzati-ma va rog domnisoara, e doar ca admir femeile cu clasa si stil si n-am putut rata ocazia sa va cunosc... eu sunt blablescu ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. și inel ca-n Arabela să-i pui o mână pe mamela. Termin-o cu boschetăreala!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa-i sugetzi totzi ashtia care comentatzi impotriva lu` SGB carcaletele, ca omu e bazat si face ce vrea pula lui. Atzi vrea voi sa ajungetzi la valoarea lui, da nu putetzi shi d-aia va bagatzi unghia-n gat, vorba` lu Gutza, Omu` fara dushmani e ca banca fara bani, asha ca hai jet de la profilu`lui si sa ne sugetzi pulele shi mie shi lu omu` meu Segebeu`.
    Tu`va mumele-n cur de cocostarci.

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar e asa placut sa fi prost anonim ultim? de o faci asa de profund pe prostu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Fratzie, pai tu miai zis sa ma iau de balaoacheshii ashtia care da commuri aiurea la tine pe profil? Acum de ce ma iei asha, sa moara ce-am ma scump
    Chiar daca mai facut prost eu nu ma tzopar ca ne cunoashtem de mici shi daca mai zice ashtia ceva sa le bag penisu la inima.

    RăspundețiȘtergere
  8. asha boierule. auzi, da lu aia caretzi-a comentat mai sus iai bagat shi tu mana la fofoloanca? ca vad ca pune botu la vrajeala

    RăspundețiȘtergere
  9. Raspunsul e atat de simplu... din cauza interesantilor care au abordari care mai de care mai interesante gen "papuse, nu vrei sa...?"
    Si care sunt sansele ca tu sau un tip ok sa nu faca parte din categoria mai sus amintita? Mici ca preturile de la aia cu "preturi mici, mici" :P

    Dar voi, dragutii pe cale de disparitie, nu renuntati! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. dar Politicosu` cand ishi baga sharmecul in actziune trag femeile la el ca mushtele la cacat

    RăspundețiȘtergere
  11. Hahaha... Eu m-am distrat toata viata cu replicile de agatat. Depinde si foarte mult de starea in care te prinde o asemenea interventie si de complexitatea ei.
    Intamplare: caram de la masina bagaje multe, haine pe umeras, mancare in plase etc., de abia inaintam. Din zare vad apropiindu-se vreo 6-7 flacai, muncitori pe vreun santier. Stiam ca o sa zica ceva si au zis. L-au bagat la inaintare pe ala cel mai mic si pricajit, sa faca el misto-ul. Si incepe: ce faci, domnisoara? Eu: Bine, uite ma chinui cu astea, nu ai fi tu dragut sa ma ajuti sa le car pana la scara? El, uimit peste masura si dupa cateva clipe de deruta, timp in care cerea aprobarea din priviri a camarazilor,: Sigur ca va ajut.
    Si m-a ajutat, m-a dus pana la lift chiar si i-au multumit din suflet si i-am zis ca e un dragut si un amabil. El, fastacit, s-a inrosit tot si mi-a zis ca si eu sunt draguta si amabila. Numai ca acum nu mi se mai adresa la pertu, ci cu forma de politete corespunzatoare.
    Concluzia, l-am tratat ca pe un om si la randul lui, s-a simtit ca un om si a reactionat ca atare. Barbatii sunt niste scumpi, daca stii cum sa le vorbesti.
    Cum ziceam si la inceput, trebuie sa ai chef de asta :D

    RăspundețiȘtergere