vineri, 9 iunie 2017

Viziunea Învăţământului viitor

Există 3 categorii de oameni care cauzează nefericirea şi dezechilibrele de care suferă societăţile umane, de la cele tribale până la cele imperiale: 
1. Inculţii/ignoranţii/proştii/subcivilizaţii/nedrepţii
2. Perverşii/Bolnavii psihic/psihopaţii
3. Răii/răufăcătorii/demonizaţii
Ştiinţa este lumina minţii şi sufletului, iar cei neştiutori sunt/ajung inculţi, ignoranţi, proşti, subcivilizaţi, nedrepţi, perverşi, bolnavi psihic, psihopaţi, răi, răufăcători, demonizaţi. Ştiinţa e lungă şi lată şi infrafinită, aşa cum este şi mintea şi sufletul omului, de-aceea cine nu ştie este mic. Şi nu doar mic, ci şi în 1, 2 sau 3
De ce spun asta, pentru că am viziunea totală a unui Învăţământ (şi-a unei Culturi) atât de eficient încât indivizii etichetaţi prin cele 3 categorii enunţate excelsior să nu mai apară. Un Învăţământ obligatoriu care să înceapă la 6-7 ani şi să se finalizeze când elevii ştiu toate materiile, adică la minimum 21 de ani. Acest Învăţământ va include deci, şi trei ani obligatorii de facultate. Acest Învăţământ va include multe ore de sport săptămânal, precum şi ore de yoga. Cine rămâne repetent poate repeta anul până când cunoaşte materiile de minimum nota 8, nota cea mai mică fiind 7. Deşi, Învăţământul acesta este atât de eficient încât, datorită orelor săptămânale de sport şi de yoga, repetenţi vor exista numai în clasele primare.
Cu acest Învăţământ, cimentat de o Alimentaţie corectă, de o Mass-Media culturală în spiritul Civilizaţiei pe care o edificăm, de o Abundenţă materială reală şi de funcţionari publici de înaltă calitate, vom estetiza societatea transformând fiecare individ în cea mai bună variantă a lui însuşi :D şi astfel, genul de indivizi etichetaţi anterior nu vor mai apărea.
Oare cum ar fi oare cum am trăi dacă trăim într-o lume în care nici noi înşine şi nici ceilalţi nu suntem în niciuna dintre categoriile etichetate mai sus?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu