luni, 12 ianuarie 2015

Vreti sa ingraditi/incalcati libertatea de exprimare si sa sanctionati.pedepsiti oamenii care isi exprima liber ideile: sa va mucegaiasca creierii, sa vi-i manance viermii, sa va crape ochii samd samd degeneraturilor

Acelasi simbol poate insemna ceva pentru cineva si altceva pentru altcineva. Spre exemplu ceea ce pentru unii poate insemna o sfanta icoana, pentru altii poate insemna o bucata de lemn acoperita prin pictare cu culori, la fel cum simbolul "Iisus" poate inseamna pentru unii niste linii drepte, un punct si niste linii curbe. Sa fim inteligenti, ca geme tara de ologofreni, degenerati, huseni, primitivi, atat in Stat cat si in celelalte medii. Daca unii oameni cred un lucru, alti oameni nu sunt obligati sa-l creada la randu-le. In momentul in care cineva este obligat sa creada ce cred anumiti oameni chiar de catre respectivii oamenii, sub sanctiune, si in momentul in care un om este sanctionat/pedepsit pentru ca nu crede ce cred alti oameni avem de aface cu nedreptate, discriminare, inechitate, barbarie, primitivism, degenerare.





Daca insulta si calomnia sunt infractiuni prevazute de Codul Penal, ma-ntreb: de ce se mai vorbeste despre ingradirea libertatii de exprimare? Oare vor astia sa reintroduca cenzura ideologica si-au pus propagandistii sa fragezeasca mintea maselor si a asa zisei intelectualitati romane in acest sens? Oricum cenzura ideologica se practica, in special la edituri precum Polirom, Cartea romaneasca, Humanitas samd samd, si pe la revistele asa zis culturale si pe la ziare, in tara noastra. Daca insulta si calomnia sunt infractiuni care se pedepsesc, si se bate moneda pe ingradirea libertatii de exprimare, inseamna ca se vrea, pe semne, stabilirea de pedepse pentru exprimarea unor idei care sunt inafara vreunui sablon ideatic-ideologic, fix cum era prin secolul trecut cand erau arestati si condamnati oameni pentru idei exprimate, in Romania, in special pentru acele idei care nu erau pe aceeasi lungime de unda sau contraveneau ideologiei/mentalitatii Regimului si a beneficiarilor sai. Asta se intampla nu doar in anii comunismului, atentie. De obicei, mancau pascariile artistii, ganditorii, geniile, savantii etc. Drept este ca niciun grup de oameni, sub niciun pretext, sa nu-i ingradeasca cuiva libertatea de exprimare sub niciun pretext, nici sa pedepseasca pe cineva pentru ideile sale, exprimate sau nu, pentru ca niciun om si niciun grup de oameni nu are nici dreptul, nici virtutea si nici intelepciunea sa faca asta, a face asta este discriminare. Este o dovada de crunt primitivism, retard, degenerare si samavolnicie sa discuti, dupa atatea secole, milenii, in care nenumarate genii, artisti si ganditori au fost incarcerati, torturati si omorati pentru ideile lor, in Romania, despre ingradirea libertatii de exprimare. Pentru ca atunci cand se impune ingradirea, se impune si pedeapsa, iar atunci cand se pedepseste omul pentru ideile sale exprimate, nu exista Dreptate, Justitie, Echitate, Drept, nimic, ci, crunta, crunta Prostie, Ignoranta, Dementa, Degenerare, Primitivism, Retard. Abia ne-a catalogat UE drept cel mai sarac si necivilizat popor anul trecut - ce facem, confimam?




Intocmai cum se programeaza un calculator sa faca chestii se poate programa si un om.
Majoritatea oamenilor de pe planeta nu au nici discernamnt, nici gandire corecta, nici vointa proprie, nici constiinta de sine, nici vreun habar de Adevar - sunt programati.
Tot ce fac este conform programarii. Absolut tot.
Manaca ce si cum au fost si sunt programati sa manance.
Beau ce au fost si sunt programati sa bea.
Cumpara ce au fost si sunt programati sa cumpere.
Se imbraca cum au fost si sunt programati sa se imbrace.
Le place ce au fost si sunt programati sa la placa.
Gandesc conform sablonului in care au fost si sunt programati sa gandeasca.
Actioneaza conform sablonului in care au fost si sunt programati sa actioneze.
Au scopurile pe care au fost si sunt programati sa la aiba.
Imbatranesc pentru ca asa au fost si sunt programati sa imbatraneasca.
Mor pentru ca asa au fost si sunt programati sa moara.
SAMD SAMD SAMD
Niciodata nu cunosc Fericirea pentru niciodata nu se cunosc pe ei insisi, nu isi cunosc potentialul latent, pentru ca nu au fost programati sa faca asta.
Ei au fost si sunt programati sa fie programe sociale, iar programele sociale nu pot cunoaste Fericirea, nu pot nici macar accede la Fericire, pentru ca s-ar indeparta de la ceea ce au fost programate sa fie.






Mai acu nu stiu cate zeci de ani niste savanti au facut un experiment prin nu stiu ce jungla. Au invatat o maimuta sa-si spele nuca de cocos inainte s-o manance. Imediat dupa aceea, si alte maimute, din aria inconjuratoare, au inceput sa-si spele si ele nucile de cocos, ianainte sa le mamance. Si, ulterior, in toata jungla respectiva, specia maimutei respective a inceput sa-si spele nucile. Dupa nici un an, si maimultele din alte jungle, de pe alte continente, isi spalau nucile inainte sa le manance. Ideea e ca atunci cand un individ al unei specii face un pas inspre evolutie, mai devreme sau mai tarziu, si alti indivizi ai speciei respective il fac. Ei, fix cum au invatat-o pe maimuta respectiva oamenii respectivi sa-si spele nucile inainte sa le manance, si pe mine m-au invatat niste entitati din planurile superioare, niste chestii destepte, mi-au dat semintele smecheriei, cum ar veni si, practic, in prezent, sunt mai evoluat decat Papa, Imparateasa Common Wealth-ului, Toti Presedintii Lumii samd samd la un loc, din punct de vedere spiritual. De-aceea poporul roman este in avantaj fata de restul popoarelor, el, conform dictonului "cei din urma vor fi cei dintai", este fix in momentul dinainte de a deveni cel dintai. In perioada imediat urmatoare, acest popor va deveni atat de inteligent si de evoluat spiritual incat toti oamenii lumii isi vor dori sa fie romani. Vom face o Romanie planetara, oricat de incredibil suna acum asta Ca atare, romane, romanco, incepand de-acum esti constient/a ca inteligenta si nivelul tau spiritual sunt in ascensiune.




Daca as avea o imprimerie de bani, primul lucru pe care l-as face ar fi sa-i conving pe toti ca banii mei au valoare. Daca o buna majoritate crede ca banii mei au valoare, banii mei chiar au valoare si, daca au valoare, se poate face troc cu ei, oricine ii poate schimba pe alte lucruri, si daca ii poate schimba oricine pe alte lucruri, si daca o buna majoritate crede ca-i poate schimba pe toate lucrurile si pe toate serviciile, caci usor usor asta ajung sa creada toti, toti vor sa-i aiba, toti vor sa aiba banii imprimati de mine. Avand credinta majoritatii ca banii mei pot cumpara orice, le dau tututor bani pe tot ce au, sau pe multe lucruri pe care le au si pe multe servicii pe care mi le fac. Astfel, obtin o gramada de lucruri si o gramada de oameni care imi fac servicii pentru banii mei. Lucrurile respective le vand sau inchiriez pe banii mei, ca sa dau banilor mei valoare si mai mare, si ca sa ii fac dependenti si mai mult de banii mei. Oricand pot cumpara orice, caci eu am toti banii, in realitate, pentru ca eu pot imprima oricati bani vreau. Usor usor, toata lumea alearga dupa banii mei si eu, practic, am toate lucrurile si toti banii, din moment ce toata lumea alearga si face orice pentru banii mei. Mai mult, toti sunt sclavii mei, din acelasi motiv si pentru ca, usor usor nu mai pot avea nimic fara banii mei, nici macar apa de baut. Sunt eu escroc? Nu. Sunteti ei fraieri.
Acu daca intelegem aspectele relevate de aceasta parabola, putem sa ne intrebam, fraierii cui suntem?






Oameni cu bani, oameni bogati, oameni fara bani, oameni saraci
 
Are Coco Chanel o vorba, zice cica, "exista oameni cu bani si oameni bogati". Adanca vorba. Pe aceeasi idee se poate spune ca exista oameni fara bani si oameni saraci. Oamenii cu bani si oamenii saraci sunt omologi, diferenta dintre ei este ca oamenii saraci nu au bani. Intocmai, oamenii bogati sunt omologi cu oamenii fara bani, diferenta dintre ei este ca oamenii bogati au bani. Rudolph Steiner, marele antroposof, zice la un moment dat ca bogatia vine o data cu elevarea spirituala. In tara noastra, din pacate, nu exista oameni bogati. Exista doar oameni cu bani. Ceea ce ii caracterizeaza pe acesti oameni cu bani din tara noastra este marlania, mojigia, lipsa de bun gust si simt estetic, lipsa de omenie si nenumarate alte lipsuri. Daca ar exista oameni bogati, n-ar mai exista nici oameni saraci, nici oameni fara bani, iar cei cu bani s-ar anula de la sine. Dar nu sunt. De aceea, oamenii cu bani ar trebui sa mimeze cumva inteligenta si sa se asocieze cu oamenii fara bani. Contractul sinalagmatic ar fi: oamenii cu bani ar primi virtuti, ar invata virtutea de la oamenii fara bani, iar cei fara bani ar primi de la oamenii cu bani, bani sau alte resurse. Ha ha ha. Astel, si unii si altii ar fi bogati, iar progresul spiritual si social general nu ar intarzia sa apara.
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu