marți, 25 noiembrie 2014

Semanatorul de neuroni

semanatorul de neuroni
esti frumoasa ca un brad de craciun
ii spunea mamaia mamei
si eu de departe
de foarte
departe
de-aici
de niciunde
din viitor
dintotdeauna
o auzeam
rotunjind cu iubire cuvintele o auzeam
si ma aprindeam
ca un phonix ma aprindeam
ceacrele mele straluminau rosu orange galben verde albastru indigo violet
si din pieptul meu exploda curcubeul
si curcubeul parca era o pasta de pix
un shto in toate dimensiunile
unda
unui cantec
electrizant ca o intepatura de roza

eu sunt cel care desprinde strazile si le ridica ca pe niste tentacule-n ceruri
eu sunt cel care amesteca orasele ca pe un rubic de briliante
eu sunt cel ce este si cel ce nu este cel existent si nonexistent deopotriva
vrajitor inascut eu insumi Vrajeala
caci mama era frumoasa
frumoasa ca un brad in noaptea de craciun
si in pantecul ei avea raiul
raiul
si din rai m-au trimis sa cobor
mi-au zis
fi darul nostru
fi buzele mainile ochii si mintile noastre
faclia care aprinde toate facliile fi
omul care aprinde toata umanitatea
si
seamana neuronii indumnezeirii
secera toata prostia
infinita prostie umana
darama-le idolii
darama-le mintile
darama-le regii iluziile desarte
prin puterea Cuvantului nostru
trezeste-i
scoala-i din visul lor animal
varsa-le-n inimi luciditatea sa straluceasca
de-aceea va spun voua
straluciti straluciti ca o padure de brazi impodobiti in imaginatie
caci numai stralucind va puteti inalta in nirvana
nebunilor
  :D




Toata bogatia Occidentului isi tine curul mare gras si greu pe cocoasa popoarelor pe care le tine oropsite, roabe si ingorante in tari colonii pentru profit. Cand le aud tupeul cu care se exprima despre anumite tari, acesti anumiti si din ce in ce mai multi occidentali, si despre anumite popoare, in termeni defaimatori, cu superioritate, de sus, ca si cand respectivii indivizi care formeaza popoarele ar fi ei de vina ca istoria anterioara nasterii lor sau contemporana i-a condamnat la saracie, la opresiune, la taxe, la ignoranta, la subcivilizatie in tarile pe care chiar acesti occidentali guralivi le tin prin politici imperialiste sub talpa... ma apuca uuu. Cum ar veni, ii tin pe bietii oameni sub opresiune, ii exploateaza, le storc tarile de resurse samd si ii mai si fac necivilizati pe bietii oameni. Inclusiv pe noi, romanii. Cum ar veni, hotii nu mai striga hotii, ci: Prostii, Necivilizatii, Barbarii




poponarii astia pasivi scriu excelent.. caci au emisfera dreapta mai dezvoltata decat la restul barbatilor, exceptandu-i pe mistici care de obicei au ambele emisfere foarte dezvoltate si echilibrate.. bietii de ei sunt foarte expresivi stilistic, asociaza cuvintele sclipitor, dar marea lor problema este ceea ce transmit.. logosul, fondul.. care e pervers, pervertit, bolnav, prost, visceral, stramb, nociv pentru cei necopti, caci dintr-un degenerat nu poate iesi ceva drept, pentru ca insusi sufletul respectivului e stramb, bolnav.. iar gandurile sunt suflet.. acum am inteles de ce nu mi-a placut niciodata Ginsberg.. in ciuda expresivitatii sale extraordinare.. caci daca ne gandim bine, ce-a produs poezia sa in state si in lume, vezi literatura romana, daca nu degenerare teribilism perversiune pervertire ratare filoratare viciu scarnavie cacat.. dracu, ca sa se stie, vorbeste prin degenerati ca sa produca degenerare si are o semantica extrem de aleasa..





Toti avangardistii sunt incepand de astazi academicieni in Academia Initiativelor Conceptuale Inovatoare



Femeia de stanga
Omul are doua emisfere cerebrale, cea dreapta, care poate fi caracterizata prin cuvintele [Intuitie, dragoste Dragoste DRAGOSTE, Arta, Poezie, Pasiune, Vivid, Creativ, Noblete, Generozitate, Perspectiva de ansamblu, Suoraconstiinta, Compasiune, Altruism, Respect etc.] si cea stanga, care poate fi caracterizata prin cuvintele [Logica, Acuratete, 1234567890, Strategic, Control, Stiinta, Scop, Analiza, Memorie, Frica, Egoism, Egocentrism, Matematica]. Cea dreapta e feminina, cea stanga masculina, ambele sunt despartite de corpus colosum.
Majoritatea oamenilor de pe planeta au mai tot creierul atrofiat, de aia se si spune ca ne utilizam un mic procent dintr-insul, si-l au atrofiat din urmatoarele motive: mostenire genetica, risipirea energiei sexuale prin nepracticarea continentei, consum de carne si alte substante nocive, lipsa de activitate neuro-somatica, poluare de orice fel, conceptii limitative etc.
Dar o mare parte din aceasta majoritate au emisfera dreapta mult mai atrofiata decat cea stanga, in special din cauza consumului de carne si a conceptiilor eronate limitate, ceea ce-i face incapabili de intuitie, dragoste si alte sentimente din spectrul superior, gen sensibilitate pentru Arta si Poezia superioare, Creativitate, Compasiune, Altruism etc. Iar asta ii face sa fie blocati pe emisfera stanga, unde e situat intelectul, sa fie dezechilibrati, sa functioneze pe jumate, sa fie practic, animale, caci o ratiune neechilibrata de o sensibilitate pe masura este o bomba in stare latenta.
Cand emisferele cerebrale sunt echilibrate si functionabile si omul este echilibrat si perfect functional, cand nu, nici nu e om, da asta-i alta discutie.
In Romania, tara despe care UE a raportat ca are Statul cel mai corupt si poporul cel mai sarac si necivilizat, da-ti seama ce-i in capul oamenilor.. rapi si gropi adanci.. iar in capul politicienilor.. care sunt toti de stanga..
Dar, aici, involutia a creat un nou tip de femeie: Femeia de stanga. Pe care numai bunul simt ma impiedica s-o elogiez 





Un sarut te cauta-n oras... si curand te va gasi nebuno

nepregatita si cu fusta jos ha ha ca


un tango de vorbe-nsiropate-n noapte
mi-ai spus brusc ca sa ma faci la sah
Inspirandu-mi un balet de fapte
Ce-au produs curand in inima mea crah


O iubire asa instelata
Niciodata nici visam sa simt
o iubire-acum indepartata
ce ma face totusi sa presimt
ca ne vom mai impleti o data
prin parfum de flori de zeci de mii de feluri
sa ma umpli de culori ca-n klimt
unde pictorul se-neca in danteluri
dintre coapsele modelului sau tajnind
sa te vad varsand in juru-mi zi de zi pasteluri
cand cu stouri si-atingeri te aprind

un tango de vorbe-nsiropate-n noapte
respirand magic ca un copil
si-ai plecat curand cu fese piersici coapte
si-nauntru-mi a ramas april




Guvernantii romani vehement impotriva armelor meteorologice
Guvernantii romani s-au exprimat vehement impotriva utilizarii armelor meteorologice pentru a crea in aceasta perioada frig si ger in tara. Motivul? "E atat de frig incat suntem fortati sa tinem mainile-n buzunarele noastre."

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu