luni, 11 februarie 2013

Popor retardat

Pe față e prostit, manipulat, sărăcit, exploatat și mai nou, îmbolnăvit poporul român în aceste zile, iar asta confirmă că poporul român este retardat și că, fiind retardat, răufăcătorii care îl prostesc, manipulează, sărăcesc, exploatează și îmbolnăvesc, pot face orice cu el, adică cu noi, oamenii din popor, prostimea. Căci dacă nu ne împotrivim cu nimic dăm de bănuit că ne place genul acesta de tratament.
Mă uit pe la televizor și sunt stupefiat de ce văd: Gigi Becali a fost condamnat astăzi la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendare, ceea ce înseamnă că este vinovat de săvârșirea unei infracțiuni, adică a încălcat flagrant legea, deci este un infractor - și Gigi Becali continuă să fie senator în Parlamentul României. Mă ești prost?! Așa ceva e supranatural. Parlamentul este organul leguitor al acestei țări, el face legile țării. În Parlamentul României sunt mai mulți infractori în funcții de deputat și senator, ceea ce sugerează două lucruri: 1. că dacă ceilalți deputați și senatori din Parlamentul României nu fac niciun demers pentru excluderea acestor infractori din Parlamentul României, sunt și ei de aceeași bună credință, întrucât acceptă să legifereze împreună cu infractori; 2. că poporul doarme pe el, e retardat, bătut în cap, încununat cu toate superlativele din această categorie, și asta nu-i de râs, e de plâns în hohote, din moment ce acceptă să fie reprezentat în Parlament, să i se impună legi, chiar de către oamenii care le încalcă pe față și sunt condamnați pentru asta. Tu, care citești rândurile astea, ce părere ai? Suntem un popor retardat sau suntem un popor retard@?
Și ce putem face? Păi stăm cu mâinile în sân și ne uităm în continuare la televizor sau ieșim în stradă în masă și trimitem golanii ăștia unde le e locul - nu există cale de mijloc, există?

Un comentariu:

  1. Gigi Becali a fost votat de 60,9% dintre cei care s-au prezentat la urne. Om fi un popor de retardaţi, în majoritate? ;)
    Nu doar că oierul penal votează legi, dar e şi membru în Comisia Legislativă. Adică avizează toate iniţiativele colegilor săi.

    RăspundețiȘtergere