sâmbătă, 15 decembrie 2012

Nu se mai poate!

Poporul român este poate, și spun asta cu durere, aproape cu ciudă, printre popoarele cele mai oligofrene de pe planetă. Prostia acestui popor este atât de la vedere încât practic, el însuși nu o mai vede. Prostia este peste tot. La televizor, în Guvern, în Parlament, la Cotroceni, în Prefecturi, în Primării, în școli, pe stradă, în casele oamenilor, este în aer, o respirăm. Și pentru cititorul sceptic, sceptic din cauza prostiei, o să arăt acum cu degetul în anumite direcții.

Nivelul de trai al românilor este scăzut, indiferent dacă românii sunt dintre cei bogați sau dintre cei săraci lipiți pământului (peste 2.000.000 în prezent), pentru că produsele alimentare și apa sunt contaminate, virusate, cancerigene..

Nivelul de trai scăzut al românilor este cauzat de nivelul intelectual, adică de prostia celor care guvernează, care este cauza corupției, inumanității și a celorlalți paraziți. Cei care administrază România și mână prostimea, adică națiunea, de fapt nu adiministrază nimic, practic nu fac nimic, iar dacă fac ceva, este infim. Toți cei care au ocupat funcții publice în această țară, în mod normal și logic trebuie arestați și condamnați fără proces, vinovăția lor este axiomatică. Putem să-i incriminăm simplu pentru abuz în serviciu. Asta fiind cea mai "ușoară" infracțiune de care se fac responsabili, pentru că tot ce au făcut și fac acești oameni este abuz în serviciu, infracțiune prevăzută în Codul penal. Putem să-i incriminăm pentru Subminarea Economiei Naționale, infracțiune prevăzută de asemenea în Codul penal. Putem să-i incriminăm pentru Genocid, infracțiune prevăzută în Convenția pentru prevenirea și reprimarea crimei de genocid. (Rog cititorii să citească conținutul legal al acestor trei infracțiuni și să-l treacă prin filtrul gândirii). A, era să uit, au falimentat și vândut, luând șpăgi, pe nimic tot ce s-a construit prin muncă grea și sacrificii enorme în cei 45 de ani de așa zis comunism, au vândut, luând șpăgi, resursele subterane ale țării și continuă să le vândă, de-am ajuns să cumpărăm petrol și gaz din pământul nostru de la străini, au îndatorat până peste cap România, adică pe românii din prezent și din viitor, dar ce n-au făcut proșii ăștia, maimuțoii ăștia cu căcat în loc de creier, pe care nici nu pot să mă supăr pentru că nu e vina lor că sunt proști. În mod normal, conform legii, ei ar trebui arestați instantaneu de către magistrați sau de către ofițerii din serviciile secrete, iar faptul că nici măcar nu sunt cercetați demonstrază că și magistrații și ofițerii din serviciile secrete sunt vinovați, cel puțin, de abuz în serviciu, dacă nu de complicitate la Subminarea Economiei Naționale și Genocid. Prostia acestora din urmă reiese tocmai pentru că nu fac nimic în acest sens, punându-se pe ei în pericol și punându-și totodată familiile în pericol.

România este o țară în care Președintele este  acuzat verbal, subliniez verbal, de către magistrați de fapte de corupție, România este o țară în care Președintele acuză verbal, subliniez verbal, magistrații de fapte de corupție. România este o țară în care Primul Ministru continuă să fie Prim-Ministru chiar și după ce s-a demonstrat clar că și-a plagiat lucrarea de doctorat (plagiat este sinonim cu furt). România e un circ în care se desfășoară un singur număr: Genocidul națiunii române, iar spectatorul acestui număr este însăși națiunea română, poporul, subiectul activ și totodată pasiv al acestei crime.
Guvernanții proști pe care îi avem, în care includ printr-un artificiu de la Președinte până la Magistrați și Ofițeri ai Serviciilor Secrete, ba dacă mă gândesc bine includ și așa zișii oameni de cultură și așa ziși intelectuali, sunt cauzați de prostia națiunii, a poporului. Popor care este prostit, îndobitocit prin școală, mass-media, religie, hrană contaminată, apă contaminată (nu mai e un secret că mâncarea din România conține 7 substanțe care îmbolnăvesc, cancerizează, tâmpesc, sterilizează etc., nici că apa de la robinet sau din peturi (multe dintre peturi conțin apă de la robinet) este nesănătoasă: îmbolnăvește, cancerizează, tâmpește, sterilizează etc.) Popor format din indivizi care dacă ar conștientiza cât sunt de proști, de dobitoci, în mod sigur realitatea pe care o descriu s-ar schimba brusc. Și faptul că nu se va schimba nimic nici după acest articol, nici după încă 18 milioane de articole ca acesta, este un argument în plus că indivizii nu conștientizează cât sunt de proști și nici poporul în ansamblul său, că indivizii sunt de o prostie demnă de expus la muzeu și poporul la fel.

Se spune că acum, pe 21 decembrie va crește conștiința umanității - să dea Dumnezeu să crească și conștiința poporului român!
Voi ști că a crescut conștiința când voi vedea românii căpătându-și suveranitatea, independența, țara, nivelul de trai real, învățământul eficient, demnitatea, iubirea de aproape, libertatea.

Eu unul, după sărbători așa, mă voi retrage de pe aceste meleaguri, cu sufletul țăndări, evident, pentru că această țară nu-mi mai priește. Riscul să mă îmbolnăvesc este prea mare, nu sunt paranoic sunt doar conștient. Mă pot îmbolnăvi și când mă spăl pe dinți de la apa de la robinet. De ce să îmi risc eu viața și sănătatea trăind aici? De ce să mă ofilesc eu, floare rară, în această grădină otrăvitoare?

Credeam că pot provoca o trezirea a națiunii și o revoluție ceva... da de unde, eu vorbesc și tot eu aud, prostia e prea mare, prea adânc împământenită... și contagioasă, dovadă că credeam că pot provoca o trezire a națiunii și o revoluție ceva...


2 comentarii:

  1. Bogdane, tot respectul pentru ideile pe care le-ai expus. Imi pare foarte rau sa aud ca vrei sa pleci din tara, pentru ca esti foarte bun in ceea ce faci, si Romania are nevoie de oameni ca tine.

    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. pacat.. ai mare drepatete si chiar e nevoie de o "desteptare" pentru noi toti

    RăspundețiȘtergere