sâmbătă, 20 octombrie 2012

Culmea sclaviei



Să fi sclav pe un pământ care e chiar țara ta,
altfel spus să fi sub jug fără să-ți dai seama într-o fermă care e chiar țara ta,
țara în care te-ai născut, țara pentru care au muncit, au învățat, au pledat, au pătimit, au luptat,
au murit ai tăi,
prieteni, frați, veri, copii, părinți, bunici, străbunici, români,
țara pe care au construit-o și-au apărat-o ca tu să fi liber și împlinit,
țara al cărei imn începe cu Deșteaptă-te române din somnul cel de moarte
în care te-adânciră barbarii de tirani,
să fi și cobai cu acordul guvernanților tăi corupți, ignoranți, escroci, imaturi, sataniști, marionete,
alți sclavi și ei, alți sclavi sub jug, alți cobai
pe care ești condiționat să-i tot alegi crezând că-ți va fi mai bine, crezând că te vor elibera,
să mănânci prin voia lor produse nenaturale, cancerigene, otrăvitoare, îndobitocitoare
fiindcă alții au hotărât că neamul tău trebuie să experimenteze aceste produse,
fiindcă alții au hotărât că planeta are prea mulți sclavi care se pot revolta și că ei trebuie decimați,
fiindcă alții care nu sunt oameni ci draci în trupuri de oameni pentru care ești simplu animal
la fel cum cimpanzeul este pentru tine animal, au hotărât,
să fi alfabetizat și să poți gândi,
să te crezi deștept,
să te poți indigna,
să te poți revolta,
să ai prin Constituție dreptul și obligația să-ți aperi țara,
să ști care-i Culmea sclaviei
și să te complaci.

4 comentarii:

  1. măi. iartă-mi familiarismul. tu scrii pe-un blog pe care eu l-am găsit din întîmplările internetului. și deci în ultimele 3-4 postări, ești indignat și urli la români. pe un blog pe care-l citesc.. cîți? și cîți au acces la informații? din toată românia, pray, și nu din bucureși, "decît". pentru că, în românia, cel puțin, majoritatea e rurală. dacă vrei să te agiți, fă ceva concret sau enervează-te doar pe tine. mai rar ceva mai caraghios decît revoluționarii blogări. (eu? eu nu mă agit să-i trezesc pe români. nu am același sînge, dacă o nație se ia după sînge. nici orice altceva românesc, dacă, oricum, statul român e un bluff. chiar. dacă nu-ți place, pleacă. sau, din nou: fă ceva concret.)

    RăspundețiȘtergere
  2. mai, iarta-mi si tu familiarismul, problemele vin din capetele oamenilor si tot in capetele oamenilor se rezolva. oamenii n-au ganduri asa ca eu momentan le dau ganduri. ca eu, intamplator, mai gandesc. si tot intamplator, mai am si coaie sa spun lucrurile. si tot intamplator, mi se face rau cand vad nedreptatea si vad cum oamenii se complac. si ma gandesc ca se complac ca n-au ganduri de alta natura. asa ca le dau ganduri asa zisilor intelectuali, care sunt formatori de opinie, sa constientizeze ca sunt niste sclavi, sa se indigneze, sa se revolte, sa opineze in asa maniera incat sa ii faca si pe ceilalti sa constientizeze ca sunt niste sclavi, sa se indigneze, sa se revolte, sa se rascoale si sa schimbe realitatea. iar asta e un lucru concret.
    dar cum iti inchipui tu ca eu imi permit sa plec din tara mea ca un caine cu coada intre picioare acum cand tara mea are nevoie din ce in ce mai mare de oameni ca mine? pai daca plec eu cine mai trezeste constiintele? cine mai ramane sa dea un exemplu pozitiv pentru generatiile actuale si urmatoare? dar or cum crezi tu ca eu pot avea inima neagra a lasului si morcovul fricii in cur?

    RăspundețiȘtergere
  3. da, scuze, m-am ambalat seara tîrziu. așa e, și scrisul poate ajuta.
    uit că unii țin la țara asta, am mereu doar părerea mea prezentă: că românia e doar o țară. nu națiune, nu stat - politic, economic, nicicum. ca să se schimbe, ar trebui să moară sau, mai puțin radical, dar mai imposibil, să se trezească prea-prea mulți. nu cred că se poate, la fel cum nu s-ar putea întîmpla, aici. miracolul german.
    de nedreptăți: bineînțeles că sunt în mormane, iar ăsta e singurul aspect care s-ar putea îmbunătăți, însă și ăsta doar cu mult greu. iar orice bine ar rămîne ușor anormal și fragil pentru multă vreme.

    RăspundețiȘtergere
  4. ei, depinde cat de elevati spiritual, constienti, responsabili si deci, iubitori de oameni sunt politicienii. majoritatea lor, si-aici nu vorbesc numai de cei romani, sunt niste indivizi care cred ca oamenii sunt fraierii, sclavii lor, pentru ca sunt spirite chircite, maimutoi egoisti si egocentrici pe care ii excita prostia altora si-i face sa se simta superiori. n-au niciunpic de noblete. eu, cand voi guverna Romania voi da un exemplu atat de inalt incat in cele din urma toate lumea va dori sa fie guvernata de unu ca mine, de mine, pentru ca le voi oferi oamenilor ceea ce-mi doresc eu sa-mi ofere un guvernant

    RăspundețiȘtergere