marți, 23 octombrie 2012

Cât de prost pot fi (2)

Oare nu ne complicăm aiurea?

Cei care muncesc sunt obligați să plătească impozit pe venit și alte impozite. Cei care sunt mici întreprinzători plătesc impozit pe profit, TVA etc. Cei care locuiesc plătesc impozit pe pământ. Cei care cumpară produse plătesc TVA. ȘAMD

Eu și nu numai eu, ci și alte spirite elevate și strălucitoare ale acestei lumi, adică oameni ca toți oamenii care nu vor sa fie sclavii nimănui și care își pun întrebări, de obicei întrebarea de ce? cum? oare n-ar fi mai bine dacă? până când află răspunsul adevărat, consider că nimeni n-ar trebui să plătească impozit, taxe, dobânzi, și-am explicat cu alt prilej de ce, dar asta-i altă discuție. Ceea ce vreau să întreb plătitorii de impozite este:

De ce susțineți parazitul și tâlharul care se cheamă Statul Român Actual?
De ce consimțiți să finanțați politici antiromânești, antiumane, politici împotriva voastră, genocidul a tot ce înseamnă românesc?
Ce face Statul Român Actual pentru voi în schimbul banilor pe care îi dați înafară de săracie?
Cât va scăzut nivelul de trai în ultimii, să zicem, 5 ani? Dar în ultimii 3? Dar în ultimul an?
Nu considerați că deveniți complici la săracirea și distrugerea acestei națiuni în momentul în care plătiți impozite care nu ajung sub nicio formă înapoi la voi în semn de reciprocitate?
Nu considerați că finanțați acțiuni efectuate împotriva voastră?
Nu considerați că sărăciți voi în timp ce guvernanții prosperă?
Vă face plăcere să fiți guvernați?
Vă face plăcere să ascultați același discurs mincinos, insidios, subversiv din paretea politicienilor pe care-i ransformați în guvernanți?
Nu credeți că televizorul și mass-media în generel, nefiind decât teoretic liberă, fiind în fapt un instrument de propagandă, vă face mici și totodată vă implantează gânduri nocive?
Considerați că trăiți atât de bine încât să vă permiteți să plătiți impozite?
Credeți că dacă impozitele n-ar fi obligatorii le-ați mai plăti?
Dacă impozitele sunt obligatorii oare consimțământul vostru și implicit libertatea voastră nu este încălcată?
Dacă o lege a fost creată înainte să vă fi născut oare de ce s-o respectați?
Oare ființa umană, sacră inviolabilă suverană cum e, poate fi obligată să facă ce nu vrea? Poate fi pedepsită pentru că unul sau mai mulți consideră că ea trebuie să fie pedepsită? Dacă ființa umană, pe care-o pedepsesc unul sau mai mulți, consideră că cel sau cei care-o pedepsesc trebuie pedepsiți pentru asta la rândul lor?
Ce-ar fi dacă toată națiunea ar refuza să platească taxe și impozite și să mai susțină Actualul Stat?
Ce-ar fi dacă conștientizați că vă nașteți liberi și că normal ar fi să și trăiți liberi, adică să aveți libertatea de refuza să fiți sclavi?


Toate aceste întrebări au răspunsuri care asemeni pieselor unui puzzle creează un singur răspuns. Care-i?

p.s.

Credeți că un om ca mine este un om care poate perfecționa lumea?
Credeți că nu perfecționez deja lumea?
Oare dacă alții au dreptul, deși nu posedă nicio firimitură de înțelepciune, nicun dram de noblețe, niciun strop de iubire și compasiune, să-mi deseneze mie viața, oare eu care, plastic vorbind, le scuip semințe-n cap din gând, nu am dreptul să le sugerez că desenul lor e o mâzgâleală și să-l refuz nemotivat?
Oare tu nu ai același drept?

4 comentarii:

  1. din pacate am ajuns sa fim sclavii unui sistem bine pus la punct in ultimii 22 de ani,omul din societatea noastra nu este cu nimic mai presus decat o vita manata de instincte,foame si interese personale.statul a subjugat oamenii lasandu-le doar iluzia libertatii,aceeasi iluzie a libertatii pe care pe care o are un gandac captiv intr-un borcan de sticla,el vede dincolo de zidul transparent ce-l inconjoara"merge dar sta pe loc"captiv fiind de iluzia libertatii creata de un stat care "educa"omul cum si ce sa gandeasca.statul a transformat institutii(politie,jandarmerie,armata,etc),care inainte protejau cetateanul,in sisteme de opresiune impotriva cetatenilor care se ridica impotriva statului falimentar,care protesteaza impotriva nedreptatilor facute de cei ce guverneaza aceasta tara si grupurilor de interese de 22 de ani incoace.Din mizeria in care ne aflam nu ne scoate decat Dumnezeu,Dumnezeul de care noi,poporul roman-popor crestin,ne-am lepadat in ajunul si ziua de Craciun cand am strigat si am dorit moarte dictatorului.Am fost redusi la tacere si de sentimentul de vinovatie ascuns in fiecare din noi,de rezultatul strategiei politice aplicate la nivel national "dezbina si stapaneste"(cine are nevoie de un popor unit?)cu cat mai multe partide cu atat mai multi oameni dezbinati de ideologii false manipulati de grupuri de interese obscure aflate in spatele partidelor existente.tara nu are politicieni cinstiti pentru ca la putere acced doar cei care sunt sprijiniti si vor sprijinii grupurile de interese.Ai dreptate tinere,si eu imi pun aceleasi intrebari ca si tine si multi altii:de ce sa finantez platind taxe si impozite unui stat,sistem corupt in fruntea caruia stau niste politicieni marsavi,corupti si fara Dumnezeu,care de 22 de ani nu au facut nimic pentru poporul asta,pentru ce sa platesc impozit statului pentru o casa cumparata la tara dintr-un credit pe care eu il platesc si la care statul nu m-a sustinut cu nimic,credit platit dintr-un salariu din care statul imi ia deja taxe si impozite fara ca eu sa am dreptul sa ma opun.Sa nu uitati romani:boierii si ciocoii de ieri sunt politicienii de azi,sute de ani aceasta sleahta a subjugat si oprimat romanul,l-a vandut si l-a facut sclav strainilor pentru propriile interese.Suntem toti vinovati si constientizam in mare parte asta si de-aia nu protestam si ne complacem in mocirla in care ne inecam incetul cu incetul:sunt medici care iau spaga,desi sunt constienti ca fac ceva ilegal si imoral,de la pacienti care au platit deja cas-ul,sunt politisti corupti care inchid ochii sau sunt partasi la infractiuni,sunt politicieni si conducatori ai tarii care de la inaltimea functiei lor si a "Casei Poporului" nu vad in ce mizerie se zbate poporul care-i tine-n spate,exemplele pot continua dar am obosit...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asadar nu ne putem salva decat noi insine prin noi insine unindu-ne spiritele si rasculandu-ne impotriva a tot ce e putred, corupt, marsav, opresiv, aducator de saracie, prostie, sclavie etc. in Romania, asa cum am mai spus. Iar ca sa facem asta trebuie sa promovam ideea asta, adica sa le spunem tuturor celor cu care intram in contact 1. Ca in urmatorii 2-3 ani va avea loc o revolutie pentru evolutie si ca impreuna cu ei o vom face 2. Ca putem sa dam, cum spunea Alecsandri, mana cu mana pentru Romania care suntem noi si ca in cele din urma vom da 3. Ca putem sa ne intrebam ce putem face pentru noi insine, penru familiile noastre, pentru prietenii nostri, pentru romanii nostri si putem sa materializam asta.
    Am umblat prin tari straine, am trait cu bastinasele tarilor respective, si-am observat ca peste tot exista o fraternitate a poporului care nu poate fi diluata cu nimic, pentru ca intamplator sangele apa nu se face. M-am uitat chiar in tara noastra, la persoanele de etnie rroma, dar si la cele de etnie maghiara, si chiar la fratii nostri de peste Prut, sunt fraterni, se respecta, sa ajuta, sunt uniti. Numai noi, romanii, ca oligofrenii, suntem dezbinati de parca am fi fiecare adversari intr-o lupta a carui deznodamant nu poate fi dacat temnita sclaviei si moartea.

    RăspundețiȘtergere
  3. ULtima oara cand ti=-ai facut un control amanuntit?
    SE pare ca ai ceva probleme.
    Munca innobilieaza omul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Munca n-a innobilat pe nimeni, stimabile, dovada ca familiile nobiliare nu muncesc, ci servitorii lor. Iar munca silnica la care este supus omul pentru supravietuire, in conditiile in care umanitatea a evoluat si poseda resursele si tehnologia necesare ca sa nu mai munceasca nimeni si omul sa isi dedice timpul inaltarii spirituale, singura cale catre innobilare, nu face decat sa-i confirme sclavia fata de oamenii cu-adevarat nobili, care niciodata nu muncesc, pentru ca muncesc altii pentru ei. Trezeste-te si mai gandeste, nu mai crede orice duma menita sa te faca sa ti faca placere sa fii sclav.

    RăspundețiȘtergere