vineri, 16 decembrie 2011

Biblia

Am citit vreo jumate din ea si pana acum pot sa spun ca: e o carte pentru oi scrisa de lupi. E o carte atat de nociva pentru spiritele moi incat indata ce o voi fi terminat de citit voi scrie un eseu de vreo 10 pagini in care o sa-mi prezint argumentele in acest sens.

10 comentarii:

  1. sa-mi bag pula in eseu tau

    RăspundețiȘtergere
  2. biblia e interesanta si o lectura frumoasa dar numai un ateu o poate aprecia la adevarata valoare, mitologica

    si btw,
    imi bag pula in anonimu de deasupra care zica ca-si baga pula in eseul tau si-mi bag pula si-n PCH

    RăspundețiȘtergere
  3. astept cu interes eseul. o sa fie spectaculos, sunt convins! E o carte de citit intr-o viata, nu neaparat ca e densa, plina de miez, dar e si lunga... Bine, SGB o poate lectura intr-o singura Inviere sau post al craciunului, deci nu tre sa asteptam eseul spre finalul augustei (olimpiene-inca nu sunt sigur) sale existente.
    Apostolul Sătănel

    RăspundețiȘtergere
  4. Aleeooo aleoooo va bagam maciuca in popooouuuu aleaaa aleaaaa ne bagam pula n gura taaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  5. mai...pt toti anonimii astia care tot o ardeti cu puli, chizdi, bijboace sau zărzărele, voi sunteti gay, voi numai scrieț despre ele. sa moara dildoul ca sî vedi/ hai, va pup!- Rocco Siffredi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pch, ce tot atat cu aleaaa, aleeooo? Aici nu-i blog de strigat aleanul! Mergi si sufla intr-un bucium, fugi la vreo manastire si incaleca vreo maicuta. pacat de tine, esti baiat tanar si nici macar panarama nu stii sa faci. Tot Rocco sunt!

    RăspundețiȘtergere
  7. Muie roco muie roco hei hei muie roco muie roco hei hei.......aleeeooooo aleeeooooo muie roco muie roco muie roco hei hei

    RăspundețiȘtergere
  8. Biblia este o carte injositoare care nu merita nici macar efortul de a o deschide. Si nu merita nici sa va pierdeti timpul cu dezbateri legate de ea. Milu

    RăspundețiȘtergere