miercuri, 19 octombrie 2011

Cine injura pe blogul meu

Se stie despre mine ca sunt un scriitor nu foarte agreat de majoritatea scriitorilor din tara asta. De ce nu sunt foarte agreat? Din doua trei motive: Unii sunt invidiosi pe literatura mea si incearca sa-mi distruga cu orice pret imaginea, pe care, app, am avut eu grija sa n-o am prea buna pentru ca n-am vrut sa fiu confundat cu scriitorii anteriori aparitiei mele; Altii sunt enervati de felul meu de-a fi sau au avut contacte cu mine in urma carora si-au dat seama ca sunt mici si ca atare bla sau nu sunt de acord cu ideile mele inovatoare despre politica si literatura. Acesti scriitori intra pe blogul asta si injura si scriu tot felul de asa zise obscenitati. Stiu asta pentru ca am un program care imi arata ip-urile calculatoarelor domniilor lor :D Nu ma deranjeaza ca injura sau scriu alte asa zise obscenitati pe acest blog. Cum spuneam mai de mult, blogul se cheama Chipurile si primeste pe cine doreste sa-si manifeste opinia sau felul de-a fi liber. Dar ce urmaresc ei prin postarea sub postarile mele a unor comentarii asa zis vulgare? Urmaresc sa creeze iluzia ca blogul acesta este citit de persoane pe care societatea incearca sa le respinga si sa induca tot felul de idei gresite despre mine si despre literatura mea cititorului care nu se vrea nici scriitor nici nimic altceva de genul, care intra si citeste pe-aici. De ce? Ca sa-l respinga. Culmea e ca de fiecare data cand primesc injurii pe acest blog imi creste ratingul. In fine, nu tin blogul asta pt rating, l-am tinut initial pentru promovare si acum il mai tin pentru ca m-am obisnuit. Dar la anu, undeva in martie, il voi sterge.

12 comentarii:

  1. SA ne sugi pula segebeeeeee ale ale ale aoo sugi pula bai zdreantoooo

    PCH

    RăspundețiȘtergere
  2. Oi fi si vre-un mare miez tu ca sa se chinuie toata lumea sa induca pareri gresite despre tine. Vai de capu tau de agariciu dreacu

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic că blogul şi-a căpătat un loc în virtual. Chiar dacă apar controverse, e normal să apară, el are rolul său. Şi e chiar interesant, dincolo de polemici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intrebare1: Ce fel de scriitor ar fi atat de retardat incat sa scrie in halu' ala?
    Intrebare2: De ce sa stergi blogul, flacau?

    RăspundețiȘtergere
  5. Raspuns: Cat de needucata sa fii sa vorbesti in halul asta? Unde-ai facut scoala de corectie?

    RăspundețiȘtergere
  6. ok, stimabile. Sunt total de acord cu tine ca ai anumite idei, multe impartasite doar de tine si aici aduc exemplul: "super-romanul", "super-poemul" etc. Eu unul sunt sigur ca n-ai nimic inovator, nici in literatura, nici in politica(la faza cu politica m-ai amuzat copios!). Literatura ta... e doar a ta, dupa cum era si firesc, insa putine persoane o si agreaza(eu unul respect ceea ce scrii). Oare din ce cauza? Oare pentru ca esti cel mai bun, dupa cum afirmi doar tu? Stii... literatura e pentru oamenii de valoare, pentru cei care-si arata valoarea, nu doar pretind ca au. Tu nu faci decat sa sustii ca ai valoare, pe cand...
    Tinand cont si de situatia in care a ajuns societatea de astazi(majoritatea persoanelor avand un iq slab, sub medie) tu te integrezi perfect si iarasi oamenii isi pun intrebari in legatura cu valoarea ta.
    Cei care te ataca au motivele lor. Motive care pe mine nu ma intereseaza si observ ca ai invatat sa nu-i mai bagi in seama, pentru acest lucru te felicit.
    Acum vii si ne arunci in ochi, "ceva ce nu s-a mai facut", - cartea puterii. Chiar crezi ca ai vreo putere sau ai facut ceva ce altii n-au mai facut? Ce ar putea o persoana sa invete de la tine? Cum sa dea m*** in boscheti unei urate?! Apoi nu esti om de succes ca sa dai sfaturi. Cartea puterii va fi ca o frectie la un picior de lemn. Si ma intreb, esti tu in stare sa dai vreun sfat? Daca tot faci atatea lucruri memorabile, ma rog la zei ca sa ai macar o pagina din istoria literaturii.
    In fine, tu ramai acelasi SGB cu ale lui nebuneli si povestioare de prostit virginii, poponarii si persoanele cu un iq cum nu s-a mai vazut(ca sa ma exprim in termenii preferati de tine).
    Te salut!
    P.S. Scriu de pe telefon si lasa vrajelile cu IP-ul, mai ramane sa ne spui ca ai lucrat si la NASA, iar maine scrii o carte despre americani.
    P.S. 1 Daca ai o mare neliniste iti pot lasa si numele meu ca nu cumva sa crezi ca te urmaresc prietenii imaginari.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt needucata, scoala de corectie tocmai o fac.Te invit la o vizita.


    Ziceam doar ca daca cei de-ti lasa comentariile respective sunt, intr-adevar, scriitori, inseamna ca au o problema.Ori sunt scriitori de duzina, ori deloc.

    Te salut,
    o inculta.

    RăspundețiȘtergere
  8. discutii despre valoare evit sa port pentru ca discutii depsre valoare am auzit la manelisti si la filologi. cred ca si manelistii sunt in marea lor majoritate foarte ignoranti cum si literatii sunt peste masura de ignoranti. cred ca facultatile de litere creaza ignoranti pe banda rulanta, cu foarte foarte mici exceptii. valoarea e ceva relativ. eu n-am spus niciodata ca am valoare. valoare are si un cacat pentru un scatofil samd. eu nu pot fi judecat in termeni dintr-astia. eu sunt de natura divina ;)
    referitor la Cartea Puterii trebuie sa spun ca nu e o carte de sfaturi cum gresit vad ca ai interpretat. e o carte stiintifica pe care o scriu bazandu-ma pe informatia verificata de mine din vreo 200 de carti pe care le-am citit in ultimii 2 ani. explic cum se fac lucruri pe care daca ti le-as arata ai zice ca s chiar baiatu lu dracu.
    referitor la pagina din istoria literaturii, da-mi voie sa ti spun ca nu am nevoie de nicio pagina in istoria litaraturii sau in alta istorie, desi o sa am capitole-ntregi.
    referitor la m*** in boscheti unei urate, da-mi voie sa ti spun ca eu nu dau m***, nu dau m*** in boscheti, nu dau m*** in boscheti uiciunei urate. sunt prea estet.
    acum o sa-ti spun un mic secret: eu nu sunt nici SGB, nici Stoian G. Bogdan. pe mine, ca sa fiu sincer, ma cheama Paul Alexandru Burghelea. Stoian G. Bogdan e un nume pe care-l pun pe coperti. un pseudonim. o iluzie.
    eu nu prostesc nici virgine, nici poponari nici persoane cu iq cum ai zis tu. eu sunt maestru in persuasiune. te pot face sa faci ce vreau eu si pe tine si pe mama ta si pe oricine, fara sa ti dai seama. de altfel, printre altele, asta explic in Cartea Puterii. cum sa faci oamenii sa faca ce vrei tu prin vorbe si gesturi. asta printre altele.
    tu nu stii care sunt termenii preferati de mine asa ca nu te mai exprima prost ;)
    te salut si eu

    RăspundețiȘtergere
  9. SGB, iti pierzi timpul cu astia, incepand de la colegii tai de breasla si terminand cu cititorii snobi ai colegilor mai sus amintiti. asta e nivelul, ce stie tzaranul ce e shofranul? nivelul scriiturii si, din pacate, al receptorilor e atat de jos, ca ti-e mila de literatura asta romana, siluita de neica nimeni in ale cuvintelor.
    SGB rulz, ca le are cu vorbele, sunteti voi prea primitivi ca sa intelegeti ceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. ba muistule, iti mai dai ma mult comentarii singur? bagatziash paru-n cur de oligofren ce esti

    RăspundețiȘtergere
  11. OOOO! Saraca fauna facuta din frustrati komartieni, tzupisti si fufiste.... vei disparea precum ai aparut: in nimic! Nimeni nu va mai auzi de tine asa cum nimeni nu ar fi auzit vreodata daca nu s-ar fi inventat WWW-ul. Hirtia n-ar fi supertat niciodata atita mizerie/ execrabila voastra inchipuire ca aveti ceva de spus. Festivalurile, concursurile, premiile si top-urile pe care singuri vi le faceti nu sunt decit o manifestare a dorintei voastre de a fi cineva in literatura. Dar nu sunteti, oameni buni! Apucati-va de altceva, mai cititi, mai calatoriti, mai traiti. Viata e in alta parte. O imensa mila am pentru voi, atit... dublata uneori de sila. SGB, ai avut norocul sa te nasti altfel. Si curajul sa traiesti altfel. Asa e si scrisul tau - e al dracului de autentic. Bafta in toate cele! Lasa-i sa latre.

    RăspundețiȘtergere
  12. Vezi ba mucea, si hana e de partea mea.
    Mersi hana

    RăspundețiȘtergere