vineri, 14 octombrie 2011

Cartea Puterii Capitolul 1

http://carteaputerii.blogspot.com/2011/10/capitolul-i.html

10 comentarii:

  1. Ramai la poezie, asta e singura chestie pe care o faci ok. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Permite-mi sa-ti ofer acest sfat, citeste Cartea Puterii pentru ca vei invata cand si cum sa-ti dai cu parerea in fata unui tip ca mine fara sa insinuezi lucruri care ar putea deranja. Pe mine, bineinteles ca, nu m-ai deranjat pentru ca eu sunt prea relaxat si prea increzator in mine ca sa ma simt deranjat de-o remarca malitioasa ca aia. In plus, ar fi trebuit sa te intrebi inainte sa-ti dai cu parerea pe blogul meu daca chiar vreau sa ti aud parerea si daca chiar ma intereseaza parerea ta. Daca te intrebai asta te scuteai de acea remarca si ma scuteai si pe mine de pierderea de timp de-a scrie acest comentariu din care tocmai ai invatat ca:
    1. trebuie sa inveti cand sa-ti dai cu parerea;
    2. cum sa-ti dai cu parerea astfel incat sa nu deranjezi;
    3. de ce si daca parerea ta e pertinenta;
    4. daca parerea ta intereseaza pe cineva;
    5. ca parerea ta nu reflecta tot timpul realitatea chiar daca pe moment ai tendinta sa crezi asta;
    6. ca sunt multe pe care mai trebuie sa le inveti;
    7. ca trebuie sa citesti Cartea Puterii
    etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. Nu pot sa citesc decat carti care au fost scrise;
    2. Si daca ar fi scrisa, nu mi-as pierde vreme sa o citesc. Are deja un titlu indoielnic si probabil o sa fie doar visul/delirul de putere al unui iobag care se crede Nietzsche. O sa fie in cel mai bun caz un document psihiatric;
    3. Nu am ce sa invat de la tine, am cu totul alte repere, tu esti doar un troglodit din punct de vedere cultural;
    4. Faptul ca mi-ai raspuns printr-un comentariu atata de stufos, arata ca nu esti atat de indiferent/relaxat pe cat pozezi. ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. pt anonimul de mai sus: daca esti tu atat de desteptut, ce cauti pe blogul SGB-ului? ah, esti vreun telectual care vrea sa se relaxeze, unul care pleaca de la berou ca sa dea de mancare la oratanii. frumos! :) numa de vezi ca te umpli de cacat si ti-am vazut si bikineii! iti place sa punctezi... pe de-astia ca tine i-as pune sa-mi sape gradina din ibiza. (si daca esti iobag, ti-o bag in fuga, nu de alta, da esti pervers si s-ar putea sa-ti placa) nu te mai crede destept ca nu esti. in viata tre s-o iei de jos! te-ai prins de asta ca sa-i rupi slitzul SGB-ului! bâști!

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. Toate cartile mele sunt deja scrise. Trebuie doar redactate; stii cate am? 45. Stii cand le-am scris? Vara trecuta.

    2. Prima propozitie iti denota ignoranta. A doua, cea referitoare la titlu, iar iti denota ignoranta: Spui ca are un titlu indoielnic iar asta nu inseamna nimic si formulezi o eticheta care nu ma eticheteaza deloc. Dar deloc. Dovada ca nu ma cunosti deloc si ca etichetezi oamenii dupa ureche, manat de dorinta de a le fi superior si de ati crea tie o logica intru a-ti confirma asta. Relaxeaza-te;

    3. In momentul in care spui ca nu ai ce invata de la minte emani o ignoranta falnica, nu gluma. De la fiecare om ai ceva de invatat iar asta-i un truism evident. Apoi, spui despre mine ca sunt troglodit, dar eu am mai spus: in momentul in care spui despre cineva ca e treglodit esti troglodit pentru ca un om cult si civilizat, (app. ai vazut ca nemtii au acelasi cuvant si pentru cultura si pentru civilizatie), are indeajuns de multe maniere incat sa nu-i spuna unui om, indiferent cat de troglodit, cum spui tu, ar fi el, ca e troglodit sau cocalar sau cum mai spuneti voi despre mine; cu-atat mai putin intr-un loc public. In penal asta se cheama insulta ;) or, un om cult cunoaste si respecta legile statului din care face parte. Ba chiar are obligatia asta. Cu ce e mai putin troglodit sau cocalar in situatia in care eticheteaza oamenii cu apelativele asta troglodite? Cu nimic. A, stii cum va numesc eu pe astia care imi muscati cu apelative din astea superbul posterior pentru ca sunt un elegant: pacalici. Nu stiti cate urachi aveti, va incaltati cu fesu si-acuma, ati citit niste carti proste care v-au indoctrinat sa fiti prosti care se cred destepti fara sa constientizati... dar va credeti superiori unora ca mine in fata carora sunteti praf si pulbere oricand si din orice punct de vedere - si aici rog a mi se scuza megalomania:D care nu stiu de ce mi se reporseaza mai mereu. Probabil pentru ca lezeaza megalomania celorlalti :D ca sa-l parafrazez pe rochefoucauld.

    4. Eu raspund stufos pentru ca gandesc stufos si pentru ca sunt mai extrovertit asa si pentru ca marele mers al lucrurilor m-a mandatat sa scot lumea din ignoranta pentru ca daca n-o scot eu ma baga ea... Nu sunt indiferent pentru ca am si puterea asta. Indiferent e cumva sinonim cu ignorant ;) Si sa-ti mai spun una, asa de final, daca, sa zicem ca, sunt eu troglodit: de ce iti pierzi vremea cu mine? Cauti cumva sa ma jignesti? Sau ma iubesti intr-atat de mult incat vrei sa ma faci constient ca sunt troglodit ca sa ma emancipez? Nu stii ca daca te pui cu prostu esti mai prost? Hai ca-ti spun eu: pentru ca esti la fel ca toti pacalicii astia care imi musca superbul posterior: atras de nonconformismul, de stralucirea si de carisma mea. Sunteti sedusi fata sa constientizati ca sunteti asa... sunteti programati sa ma urmati pentru ca sunt unul dintre foarte putinii Masculi Alfa din lumea asta, indiferent daca vreti voi sau nu. Deci citeste Cartea Puterii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ratanului care s-a grabit sa ''ma puna la punct'' nu-i raspund. El e doar o Sclava Isura si atat.

    Vezi ca moralistul francez vorbea de amor propriu, nu de megalomanie.

    Tu ai nevoie de medicamente. Orvoar.

    RăspundețiȘtergere
  7. iti bati pula de ei cum vrei, de infractorii astia livresti. godacule, la muncă!

    RăspundețiȘtergere
  8. daca crezi ca am nevoie de medicamente esti mult mai ingnorant decat credeam, godacule :)) nu stii ca am futut indeajuns de multe psihiatre incat sa le fur toata meseria? nu stii. asta i buna: godacule :)) si te-a nimerit asta dinanite ca mai mult de 21 n-ai la cat de naiv esti :)) dar ai noroc c-ai dat de mine si vorbind cu mine, vrand nevrand esti mai destept cel putin

    a, si incepand cu urmatorul post nu mai accept niciun comentariu care incepe cu Anonim spunea... deci semnati-va

    RăspundețiȘtergere
  9. tzi-e friche cocosh? vad ca tzi-a dat komartin la temelie

    semnatura:
    muia de Piatra

    RăspundețiȘtergere
  10. cum plm e articolul tau cand e semnat : de Doris Mironescu

    =))))))))))

    PENALULEEEEEEEEE =))))))))))

    RăspundețiȘtergere