luni, 7 februarie 2011

Cateva discutii cu anumiti politicieni

care din pacate ocupa scaunele prin Parlament si-asa mai departe, despre legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare, in virtutea unui drept al omului nerecunoscut de niciun stat si-anume dreptul de a dispune de propria ta persoana asa cum iti doresti, pentru iesirea din saracie, mi-au confirmat incaodata incompetenta si ignoranta acestor humanoizi, pe care nu ma sfiesc sa ii numesc pacalici, jigodii ieftine samd. Exista doua puncte de vedere printre domniile lor: unii nici nu concep o astfel de reforma, pe care eu o gasesc mai mult decat necesara la acest inceput de mileniu trei, intrucat, din nefericire, frumoasa noastra tarisoara, nu are nicio sansa inafara de asta, caci dupa cum stiti, noi nu producem nimic, exportam mai putin decat importam samd. iar ceilalti doresc aceasta reforma, numai ca, le e frica de electorat, le e frica ca-si vor pierde simpatia poporului ignorant, ceea ce demonstreaza clar ca scopul lor nu e sa ne creeze un nivel de trai decent, ci sa-si creeze lor un nivel de trai mai multe decat decent pe spinarea noastra. Unul dintre argumentele invocate de ei e si cel ca Biserica nu e nici ea de acord. Biserica, amintesc ca nu-i decat o sleahta de escroci care practica inselaciunea, va dreseaza sa credeti in oameni care mor pentru pacatele voastre, invie si se inalta la cer :)) Opinia mea e ca n-ai cum sa fii inteligent cand crezi in cacaturi de astea, tu ce crezi?

9 comentarii:

  1. eu cred exact ca tine despre biserica.
    salutare

    RăspundețiȘtergere
  2. Urât mai gândiţi, domnilor disperaţi, demni de toată mila creştină!

    RăspundețiȘtergere
  3. ha..smart move my dear :)) e logic sa urmeze o abundenta de comentarii de genul "pacatosule, o sa arzi in iad", etc :)).Sunt de acord cu legalizarea tuturor drogurilor si prostitutia aussi. Pentru ca intr-adevar ar aduce doar beneficii. Nu s-ar apuca mai multi, ba chiar ar fi bine si pentru a putea tine o oarecare evidenta a curvelor si a drogatilor. Cat despre biserica, fiecare e liber sa creada in ce vrea si mi se pare super tare sa mai ai puterea sa crezi in ceva, fie el Dumnezeu, sau sfantul cacat. Aleg sa cred in Biserica si Dumnezeu, e singura ata de care ma mai pot tine uneori.

    RăspundețiȘtergere
  4. oare in ce mai crede SGB? exceptand propria-i persoana

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta au incercat dintotdeuna sa faca cu oile oamenii puternici, sa-i faca sa nu mai creada in ei insisi, sa le schimbe perspectiva spre exterior, spre minciuna, spre dumnezeu si treimi si sfinti si cacat, le-au spus povesti si ei, in ignoranta lor le-au crezut ca fiind aevea, ca si cand s-ar fi intamplat, povesti din alea la care nu mai adorm nici copiii in ziua de azi, au creat coduri in baza acelor povesti, au ingradit schingiuit omorat miliarde de persoane, i-au jefuit, le-au ingradit libera exprimare, libertatea de miscare, le-au impus o conduita, i-au transformat in sclavi, caci somnul ratiunii naste sclavi, monstri nu exista, sclavi, dumnezeu e doar un cuvant care se explica printr-o metafora, dumnezeu e doar un personaj literar, in numele caruia totul e posibil, atat timp cat in scoli, incepand cu clasa intai, se preda religie, si copiii invata rugaciuni, cand ar trebui sa invete sa gandeasca, sa invete logica, sa invete sa distinga falsul de real, sa dibuiasca iluzia, sa invete sa-si dezvolte personalitatea extinzandu-si constiinta, si nu in ultimul rand sa invete sa evite sa fie manipulati. caci filmul pe care omul actual este manipulat sa-l traiasca e urmatorul: Te nasti, intri in niste registre, ti se da un numar, in registrele alea esti doar un numar in dreptul caruia e un nume pe care poti sa ti-l schimbi cand ai 18 ani si se presupune ca ai discernamantul adult, faci o scoala cate te invata sa scrii sa citesti sa calculezi dupa care iti baga filmul: religia, istoria, care-i o minciuna pe care eu o contest, literatura, care e cel mai eficient mijloc de manipulare, biblia e cel mai bun exemplu, prin literatura pot fi inoculate idei, mai bune mai proaste, la scoala inveti sa socializezi, faci 16-17 ani de scoala in scopul ca scolit vei capata un loc de munca bine platit, terimi scoala, eventual iti gasesti de munca, esti tot timpul la dispozitia banului, adevaratul dumnezeu, n-ai bani nu existi, faci copii daca ai chef ii cresti stai cu un partener ca asa ai citit de mic in literatura, asa ai vazut la toata lumea, ai lipsuri, ai vise care niciodata nu vor deveni realitate, ai boli, ai accidente se termina zilele si pa.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce zici tu nu are nici o legatura cu a crede sau a nu crede. Pur si simplu e vorba de stilul de viata pe care il adopti. nu imi spune ca daca esti ateu, intr-adevar o sa inceapa sa curga banii, sa ai o viata mai placuta, sa futi in stanga si in dreapta si sa traiesti de pe o zi pe alta, doar pentru ca "plm o viata am". E vorba de oameni prosti si oameni mai putin prosti. Daca nu poti sa faci diferenta intre realitate si fictiune, intr-adevar nu citi, nu te uita la fime.
    kkt..mi-e imposibil sa stau sa explic aici teoria mea :).
    Ideea pricipala e ca lumea nu se imparte intre credinciosi si atei ci intre prosti(marea masa manipulabila - ce se sacrifica si fac ceva ca asa trebuie) si nu foarte prosti(curiosi).

    RăspundețiȘtergere
  7. Te invit să cooperezi cu Dumnezeu, este lucrul cel mai profitabil pe care îl poţi face aici, în cer, cu vii ca şi cu morţi, latinizând sub veşnicele bolţi...

    RăspundețiȘtergere
  8. Legalizarea prostitutiei ar insemna crearea de locuri de munca, adica o sursa de impozitare, venituri pentru stat. Cred ca sunt singurele locuri de munca pe care le poate produce actuala clasa politica.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru SGB
    Bravo!Citindu-ti postul nu pot sa spun decat ca ai mare dreptate.
    Viziunea mea este aproape la fel
    Omul nu este facut decat sa fie expus exploatarii.Sclavia este o parte a naturii umane pe care o acceptam cu toti intr-o mai mica sau mai mare masura.Da asa este somnul ratiunii naste sclavi.In plus sa nu uitam de acea latura a sclaviei cu care ne nastem.Libertatea si democratia nu sunt decat doua cuvinte frumoase ce nasc fraze de generic,in realitate asa cum spuneai si tu religia noastra este banul!Este singura modalitate de a ocoli majoritatea barierelor impuse si unanim sclavagistic acceptate.Ai bani,stii sa dispui de ei...se invarte roata.
    Scoala nu mai creeaza de mult caractere,ea mai degraba inoculeaza mentalitati si vaccinuri experimentale.Sistemul de valori unanim acceptat e banul insa,nu cred ca banul reprezinta totul,odata cu existenta lui si direct proportional cu suma apar si complicatiile care cresc exponential.Stiu,suna matematic si poate plictisesc,dar asa stau lucrurile.Biserica de asemenea a s-a upgradat la stadiul de .co si face afaceri de miliarde de euro cu lumanari apa sfintita locuri de veci cherestea....si lista poate continua.
    Spiritul de turma,modul de viata impus te corup si te fac vulnerabil in fata santajului si a manipularii.
    Petre.Ancor.

    RăspundețiȘtergere