duminică, 2 martie 2014

Continența

Îi făceam coroană nouă reginei Angliei și repopulam planeta cu genii din slobozii pe care i-am risipit de-a lungul vieții :Din păcate acest obicei nu este unul benefic. Ba din contră. Scade vitalitatea bărbatului și deci, speranța de viață, cu mult, pentru că sperma conține cele mai prețioase substanțe: aur, sidef etc. Astfel că el este bine să fie înlocuit cu injacularea. Dar cine să-ți spună despre injaculare și unde, căci informația aceasta prețioasă nu-i pe toate gardurile deși, într-un stat creat de mine ea s-ar preda la liceu. Beneficiile injaculării sunt atât de multe încât nici nu mai pomenesc vreunul. Dar cum se face injacularea? Păi destul de simplu. Când îți vine să ejaculezi, apeși cu unul sau două degete în zona dintre anus și testicule. Acolo se află un punct foarte smecher, care apăsat cu putere la momentul orgasmului masculin trimite sămânța pe alt canal, unde destinul ei este cu mult mai bun... Senzația e aceeași, dar nu se pierde aiurea puterea, în speță sămânța :D Un bărbat deștept ejaculează doar când face copii. Sunt și niște exerciții care întăresc prostata, pelvisul, sfincterul etc. și care repetate zilnic te ajută să injaculezi și fără să apeși punctul de milioane cum la numit cineva. Unul e să încordezi pelvisul și sfincterul anal și să le relaxezi de cel puțin 200 de ori pe zi. Altul e udiana banda, o practică yogină pentru ridicarea energiilor sexuale în ceakrele superioare și nu doar a energiilor sexuale ci și a conștiinței, ca-n vorba aia, îți aduci mintea la cap :Dă căutare pe google că mi-e lene să-l descriu. Efectuată în fiecare zi, udiana banda produce efectele cele mai benefice. Așadar, mai bradărs, folosiți aceste secrete și viețile voastre se vor prelungi, iar inteligența voastră totodată, de ea e mare nevoie ;)

6 comentarii:

 1. SGB, singrul guru
  Care-ti antreneaza curu!
  (fratelele Bivolaru)

  RăspundețiȘtergere
 2. te-a cretinizat complet bog dan lyp

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. eram deja cretin, dc e si el acum, n-a fost neaparat vina mea.. dar de ce zici tu asta? ca vorbesc despre lucruri care iti par tie iesite din comun sau ?

   Ștergere
 3. am mai auzit de chestia asta. o sa ma interesez. sa nu renunti la blog de gurile rele, e unul din cele mai sanatoase bloguri din lumea literara

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. e pe bune, eu o practic de ceva vreme si simt efectele benefice din plin :D
   mersi

   Ștergere
 4. Salutari, George! Ce mai faci? Esti bine?

  RăspundețiȘtergere